Αρχική Σελίδα

Chongqing Longkang Motorcycle Co., Ltd.

Κίνα Chongqing Longkang Motorcycle Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Chongqing Longkang Motorcycle Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Dominic

Ποιότητα αγαθών σταθερή, τιμή αποδεκτή, ελπίζω ειλικρινά ότι μπορούμε ακόμα να κρατήσουμε την καλή και μακροχρόνια συνεργασία!

—— Ο κ. Faithe

Είμαι Online Chat Now

Chongqing Longkang Motorcycle Co., Ltd.

Chongqing Longkang Motorcycle Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : HUANGHE, DOKA
Αριθμός Υπαλλήλων : 101~300
Ετήσιες πωλήσεις : 25,000,000-85,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

 

Εισαγωγή της Co. μοτοσικλετών Chongqing Huanghe, ΕΠΕ

 

Η Co. μοτοσικλετών Chongqing longkang, ΕΠΕ είναι η εν πλήρη κυριότητα θυγατριίδα επιχείρηση της Co. μοτοσικλετών Chongqing Huanghe, το ΕΠΕ επιχείρηση Longkang έχει δύο εμπορικά σήματα: HUANGHE ΚΑΙ DOKA.

 

«HUANGHE " είναι το όνομα του ποταμού μητέρων της Κίνας. Σαν εμπορικό σήμα για τις μοτοσικλέτες, «HUANGHE» ήταν το δημιουργημένο από το 1970 s, με μια ιστορία περισσότερων από 30 ετών. Υποστηρίζει μια πολύ σημαντική θέση στην κινεζική αγορά μοτοσικλετών, ως αποτέλεσμα του άριστου πνεύματος των ανθρώπων δυνατότητας Ε&Α και HUANGHE.

 

Η Co. μοτοσικλετών Huanghe Chongqing, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στο σχεδιασμό, παράγοντας και πωλώντας τα τρίκυκλα καυσίμων, ηλεκτρικά τρίκυκλα, μοτοσικλέτες, ανταλλακτικά και σχετικά μηχανικά προϊόντα. Τοποθετημένο στο βιομηχανικό πάρκο Taojia των βάσεων μοτοσικλετών, HUANGHE έχει περάσει τις αξιολογήσεις ISO9001: 2000 διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και κερδημένη πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας (πιστοποίηση προϊόντων της Κίνας υποχρεωτική). Είναι επίσης ο τοπ κατασκευαστής που τιμάται από την Επιτροπή ανάπτυξης και μεταρρύθμισης της Κίνας. Το 2017, η επιχείρηση HUANGHE είναι ένας από τους κατασκευαστές που αρχικά παίρνουν το τρίκυκλο ευρο- IV πιστοποιητικό της ΕΟΚ, το οποίο μπορεί καλύτερα να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων.

 

Κατέχοντας την τεχνολογία punching, κοπή, συγκόλληση, ηλεκτρο-επίστρωμα, ψεκασμός χρωμάτων, η μοτοσικλέτα CO.LTD Chongqing Huanghe παράγει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και ο όγκος πωλήσεων έχει ταξινομήσει στη τοπ θέση στη βιομηχανία μοτοσικλετών. Όλα τα οχήματα απόδοση-εξετάζονται για να εξασφαλίσουν ότι καλύπτουν τις απαιτήσεις των διάφορων οδικών όρων. Με βάση την καλύτερη ποιότητα, την ανταγωνιστική τιμή, και τη διακριτική εμφάνιση, τα προϊόντα HUANGHE ικανοποιούν τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς, όχι μόνο που εξασφαλίζει τη θέση του στην κινεζική αγορά, αλλά και εξαγόμενος σε πολλές χώρες και περιοχές, όπως η Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.


Με «την ποιότητα πρώτα, οι πελάτες επάνω από τίποτ' άλλο «ως στρατηγική της ανάπτυξης, HUANGHE απορροφούν το ταλαντούχο προσωπικό ώστε να κατασταθεί η διαχείριση της επιχείρησης πιό προσαρμόσιμη στο διεθνές πρότυπο. HUANGHE η επιχείρηση πραγματοποηεί τη διεθνή διαχείριση για να πραγματοποιήσει το στρατηγικό στόχο» η μεγαλύτερη εθνικά, όντας η ισχυρότερη διεθνώς» σε αυτόν τον βιομηχανικό τομέα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Longkang Motorcycle Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vera

Τηλ.:: 008615823905611

Φαξ: 86-23-65785650

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Τρίτροχη μοτοσικλέτα φορτίου

200CC τρίκυκλη τρίτροχη υδρόψυξη βαριών φορτίων μοτοσικλετών φορτίου φορτίου

Ποδήλατο κινεζικό τρίτροχο μηχανοποιημένο μοτοσικλέτα 150zh-χ παράδοσης φορτίου

150CC κινεζική τρίτροχη μοτοσικλέτα με το αλεξήνεμο και τα καθίσματα επιβατών

150CC τρίτροχη μοτοσικλέτα φορτίου/ηλεκτρικό τρίκυκλο επιβατών με τη στέγη

μοτοσικλέτα φορτίου 3 ροδών

Τρίκυκλο φορτηγό 3 φορτίου πιστοποιητικό Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας & του ISO μοτοσικλετών ροδών

Βαρύς φορτωτής 3 μοτοσικλέτα φορτίου ροδών/τρίτροχη μοτοσικλέτα 250cc

Μηχανοποιημένη μοτοσικλέτα φορτίου 3 ροδών με το μουσαμά 151 - μετατόπιση 200cc

Τρίκυκλο μηχανών φορτίου

Μηχανοποιημένο τρίκυκλο μεγάλο στρογγυλό επικεφαλής ελαφρύ 1.8m*1.25m 150CC κιβώτιο φορτίου φορτίου

Τρίκυκλο τρίτροχων της Κίνας με το κιβώτιο φορτίου/κινεζική τρίτροχη μοτοσικλέτα

ηλεκτρικό τρίκυκλο φορτίου τρίτροχων 200CC 250cc με το όμορφο βαρύ δίκρανο

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Τρίτροχη μοτοσικλέτα φορτίου προμηθευτής. © 2018 - 2022 cargo-motorcycle.com. All Rights Reserved.